GazetaExpress
GazetaExpress 21 Apr 2021
2

Up next

VDES 13 VJEÇARI QË MBANTE FAMILJEN ME LËMOSHË
24 Apr 2021
VDES 13 VJEÇARI QË MBANTE FAMILJEN ME LËMOSHË
GazetaExpress · 0 Views

87 vjeçari ne Gjermani 70 vjet pa Folur Shqip @NGa Kosova ne Turqi nga Turqia ne Gjermani

3 Views

Rrenje Shqiptare en Turqi #Debimi#masakrimi#[email protected] e paditura
Historite e debimit masiv dhe shperngulja e Shqiptareve ne Turqi
SUBSCRİBE -SHARE -
Youtube: https://www.youtube.com/channe....l/UCSO7qrn44ElBkWenH
Face page : https://www.facebook.com/groups/2159673067667024/
İnstagram : https://www.instagram.com/mimozaelezialb/?hl=en

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

VDES 13 VJEÇARI QË MBANTE FAMILJEN ME LËMOSHË
24 Apr 2021
VDES 13 VJEÇARI QË MBANTE FAMILJEN ME LËMOSHË
GazetaExpress · 0 Views