GazetaExpress
GazetaExpress 30 Nov 2018
2

Ne radhe

Vjollca Haxhiu dhe Valon Behrami
08 Oct 2018
Vjollca Haxhiu dhe Valon Behrami
GazetaExpress · 41 Shikime

Ana Kabashi mban shishen me të pasme

 44 Shikime
Ne Roze

Ana Kabashi në palestër

Me shume
0 Komente sort Sort by

Ne radhe

Vjollca Haxhiu dhe Valon Behrami
08 Oct 2018
Vjollca Haxhiu dhe Valon Behrami
GazetaExpress · 41 Shikime