GazetaExpress
GazetaExpress 10 Dec 2018
2

Ne radhe

Pastrimi i aeroplanit nga bora dhe akulli
14 Jan 2019
Pastrimi i aeroplanit nga bora dhe akulli
GazetaExpress · 83 Shikime

Bora Dragash.mp4

 38 Shikime

Bora ka shkaktuar telashet e para në rajonin e Dragashit

Me shume
0 Komente sort Sort by

Ne radhe

Pastrimi i aeroplanit nga bora dhe akulli
14 Jan 2019
Pastrimi i aeroplanit nga bora dhe akulli
GazetaExpress · 83 Shikime