GazetaExpress
GazetaExpress 24 Sep 2018
2

Up next

Fikret Shatri: Përqindja e pjesëmarrjes në luftë ka qenë e vogël - 21.06.2021 - Klan Kosova
21 Jun 2021
Fikret Shatri: Përqindja e pjesëmarrjes në luftë ka qenë e vogël - 21.06.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 2 Views

ExpressStory: Lufta e vogël e Kosovës dhe Serbisë

102 Views

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Fikret Shatri: Përqindja e pjesëmarrjes në luftë ka qenë e vogël - 21.06.2021 - Klan Kosova
21 Jun 2021
Fikret Shatri: Përqindja e pjesëmarrjes në luftë ka qenë e vogël - 21.06.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 2 Views