GazetaExpress
GazetaExpress 28 Nov 2018
2

Up next

Studentët protestojnë tek konsullata e Kosovës në Gjenevë - 20.01.2021 - Klan Kosova
20 Jan 2021
Studentët protestojnë tek konsullata e Kosovës në Gjenevë - 20.01.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 2 Views

Këngë e protestë në veri, protestuesit thërrasin “Kosova Metohija” dhe “Roftë Serbi”

149 Views

Këngë e protestë në veri, protestuesit thërrasin “Kosova Metohija” dhe “Roftë Serbi”

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Studentët protestojnë tek konsullata e Kosovës në Gjenevë - 20.01.2021 - Klan Kosova
20 Jan 2021
Studentët protestojnë tek konsullata e Kosovës në Gjenevë - 20.01.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 2 Views