GazetaExpress
GazetaExpress 10 Jun 2021
2

Up next

Përplasen në komision Xhavit Haliti dhe Haki Abazi, ia përmendin njëri-tjetrit fondacionet
25 May 2021
Përplasen në komision Xhavit Haliti dhe Haki Abazi, ia përmendin njëri-tjetrit fondacionet
GazetaExpress · 8 Views

NË QKUK NJË DREJTOR SHKARKOHET, TJETRIT I HIQET PAGA

0 Views
Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Përplasen në komision Xhavit Haliti dhe Haki Abazi, ia përmendin njëri-tjetrit fondacionet
25 May 2021
Përplasen në komision Xhavit Haliti dhe Haki Abazi, ia përmendin njëri-tjetrit fondacionet
GazetaExpress · 8 Views