GazetaExpress
GazetaExpress 30 Apr 2020
2

Up next

KIDS World, pronarët tregojnë sfidat e realizimit të projektit milionësh gjatë pandemisë
07 Jan 2021
KIDS World, pronarët tregojnë sfidat e realizimit të projektit milionësh gjatë pandemisë
GazetaExpress · 2 Views

Në tjetër “skandal” gjatë lidhjeve online

13 Views

Pandemia e koronavirusit ka bllokuar shumë njerëz dhe i ka detyruar ata që të punojnë nga shtëpia. Një ndër këta njerëz janë edhe punonjësit e medias.

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

KIDS World, pronarët tregojnë sfidat e realizimit të projektit milionësh gjatë pandemisë
07 Jan 2021
KIDS World, pronarët tregojnë sfidat e realizimit të projektit milionësh gjatë pandemisë
GazetaExpress · 2 Views