GazetaExpress
GazetaExpress 12 Apr 2019
2

Up next

U shitën si skllevër në 1990-n, nëna dhe djali bashkohen pas 31 vitesh
30 Jun 2021
U shitën si skllevër në 1990-n, nëna dhe djali bashkohen pas 31 vitesh
GazetaExpress · 6 Views

nëna

116 Views

nëna

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

U shitën si skllevër në 1990-n, nëna dhe djali bashkohen pas 31 vitesh
30 Jun 2021
U shitën si skllevër në 1990-n, nëna dhe djali bashkohen pas 31 vitesh
GazetaExpress · 6 Views