GazetaExpress
GazetaExpress 17 Apr 2021
2

Up next

Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
27 Feb 2021
Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 3 Views

NJË I VDEKUR DHE TRE TË PLAGOSUR NË MITROVICË

2 Views
Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
27 Feb 2021
Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 3 Views