GazetaExpress
GazetaExpress 13 Mar 2021
2

Up next

#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
21 Jun 2021
#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
GazetaExpress · 3 Views

Ora News - Qytetari i ankohet Ramës: Më kanë marrë gruan ma kanë çuar në Golem

7 Views

#rtvora #oranews
Gjatë takimit me banorët që janë prekur nga tërmeti, kyreministri Rama është përballur me situata nga më të ndryshmet.

I tillë është edhe rasti i një të riu, i cili i ankohet kryeministrit Rama se i kanë marrë gruan dhe ja kanë çuar në Golem.

Rama i thotë se gruaja është treguar më e zgjuar, pasi ka shkuar në hotel.

Rama: Çfarë ke mo çfarë ke?! Lëre ore të vijë… Hë çfarë ke, çfarë do?!

Qytetari: Mua ma kanë marrë gruan dhe ma kanë çuar në Golem.

Rama: Si ta kanë marrë gruan?!

Qytetari: Po, ma kanë marrë dhe e kanë çuar pa më pyetur mua.

Rama: Të kanë marrë gruan dhe e kanë çuar në Golem?

Qytetari: Po

Rama: Po gruaja paska më tepër mend se ty, paska shkuar në hotel. Merr autobusin dhe shko tek gruaja… Ma kanë marrë gruan dhe e kanë çuar në Golem… Ehhh Zot, O Zot… Gruaja është çmend me këtë dhe ka shkuar në Golem…

Për më shumë lexoni në:

Follow RTV Ora

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
21 Jun 2021
#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
GazetaExpress · 3 Views