GazetaExpress
GazetaExpress 04 Jun 2021
2

Up next

#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
21 Jun 2021
#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
GazetaExpress · 3 Views

Përfundon barazim pjesa e parë Argjentinë-Kili, shënojnë Messi dhe Sanchez

5 Views

Ka përfunduar barabartë ndeshja në mes të Argjetinës dhe Kilit

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
21 Jun 2021
#gjesi: Qytetari për mërgimtarët: “Shyqyr që janë e na çojnë pare se na kishim dek për së gjalli”
GazetaExpress · 3 Views