GazetaExpress
GazetaExpress 14 Jan 2019
2

Up next

Defekti i aeroplanit të linjës Shtutgart-Prishtinë
24 Jul 2019
Defekti i aeroplanit të linjës Shtutgart-Prishtinë
GazetaExpress · 15 Views

Pastrimi i aeroplanit nga bora dhe akulli

140 Views

Pastrimi i aeroplanit nga bora dhe akulli

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Defekti i aeroplanit të linjës Shtutgart-Prishtinë
24 Jul 2019
Defekti i aeroplanit të linjës Shtutgart-Prishtinë
GazetaExpress · 15 Views