GazetaExpress
GazetaExpress 16 Dec 2019
2

Up next

Pse vetëm në Kosovë kërkohet bashkimi kombëtar e jo edhe në Shqipëri, ja çfarë thotë Kulla
24 Sep 2018
Pse vetëm në Kosovë kërkohet bashkimi kombëtar e jo edhe në Shqipëri, ja çfarë thotë Kulla
GazetaExpress · 82 Views

Piktori kosovar mahnit Stambollin me ekspozitën e tij

8 Views
In Sports

Piktori kosovar Enver Rakovica ka hapur ekspozitën e tij “Magma” në galerinë Adasanat në Stamboll. Puna e mjeshtrit kosovar është vlerësuar lart nga kritika turke. Ata kanë vlerësuar abstraksionin e piktorit prishtinas, derisa është thënë se ai flet me kode kulturore dhe arkaike

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Pse vetëm në Kosovë kërkohet bashkimi kombëtar e jo edhe në Shqipëri, ja çfarë thotë Kulla
24 Sep 2018
Pse vetëm në Kosovë kërkohet bashkimi kombëtar e jo edhe në Shqipëri, ja çfarë thotë Kulla
GazetaExpress · 82 Views