GazetaExpress
GazetaExpress 14 Feb 2021
2

Up next

Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
27 Feb 2021
Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 1 Views

Qytetari publikon voten ne Tik Tok

3 Views

Qytetari publikon voten ne Tik Tok

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
27 Feb 2021
Mitrovicë: Qytetari shkul semaforin dhe e hedh në shesh - 27.02.2021 - Klan Kosova
GazetaExpress · 1 Views