GazetaExpress
GazetaExpress 13 Jan 2021
2

Up next

video-1610612688.mp4
14 Jan 2021
video-1610612688.mp4
GazetaExpress · 3 Views

Video e rrallë që tregon se si trajnoheshin femrat e UÇK-së

1 Views

Facebook Forcat Speciale RENEA & FNSH: https://www.facebook.com/ReneaShqiptare

Instagram: https://www.instagram.com/romario_tila/

Një video të bërë nga AP në kohën e luftës shihet qartë puna dhe dashuria e madhe për liri jo vetëm e burrave, por edhe femrave. Portali Drenica Press nuk ka arritur të identifikoj femrat që ishin personazhe të kësaj video, por vendi i ushtrimit për t’u përgatitur për luftë ishte fshati Aqarevë i Skenderajt.

Në këtë video shohim vullnetin e madh të këtyre trimëreshave dhe dashurinë e madhe që ndjejnë për lirinë e Kosovës, madje ato ëndërrojnë se nëse mbijetojnë nga kjo luftë të vazhdonë jetën dhe të studiojnë

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

video-1610612688.mp4
14 Jan 2021
video-1610612688.mp4
GazetaExpress · 3 Views