GazetaExpress
GazetaExpress 06 Nov 2018
2

Up next

Zgjedhjet e 6 tetorit, Kryeministri Haradinaj thote se taksa nuk hiqet deri në njohje
26 Aug 2019
Zgjedhjet e 6 tetorit, Kryeministri Haradinaj thote se taksa nuk hiqet deri në njohje
GazetaExpress · 4 Views

Vrasjet e pasluftës dhe Gjykata Speciale - Gani Geci, Nasim Haradinaj, Arianit Koci, - 05.11.2018

147 Views

Debati i jashtëzakonshëm në PRESSING për vrasjet e pasluftës dhe Gjykatën Speciale.

Të ftuar Gani Geci, Nasim Haradinaj, Arianit Koci dhe Berat Buzhala.

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

Zgjedhjet e 6 tetorit, Kryeministri Haradinaj thote se taksa nuk hiqet deri në njohje
26 Aug 2019
Zgjedhjet e 6 tetorit, Kryeministri Haradinaj thote se taksa nuk hiqet deri në njohje
GazetaExpress · 4 Views